Over ons

BIJNA 85 JAAR HISTORIE

Het Voske is al vanaf 1931 (!) de vaste waarde op de Grote Markt in Breda. Destijds begonnen door de familie Vossenaar - vandaar ‘Het Voske’ – is het etablissement sinds 1954 in handen van de familie Ackermans. In 2006 nam de derde generatie het roer over.

UITSTRALING

Je hebt van die horecazaken waar je je meteen thuisvoelt. Het Voske is zo´n bedrijf. Bas Ackermans, de huidige eigenaar, zorgt goed voor zijn gasten. De warme uitstraling van het interieur speelt hierbij ook een belangrijke rol. Denk aan de open haard met bijpassend zitje, de originele stamtafel, authentieke muurschilderingen met teksten die elke vaste bezoeker kan dromen...
 

Over ons
Over ons

De tijden zijn inmiddels wat hectischer geworden maar het Voske blijft een Bourgondische rots in de branding. Het bedrijf gaat met de tijd mee maar behoudt haar ‘roots’ vol overtuiging.

Kom ook eens langs op de Grote Markt nummer 15 en geniet van het ruime assortiment aan speciaalbieren, wijnen en andere dranken. Of kies een gerecht van de uitgebreide (lunch)kaart.

En niet alleen in de (koude) wintermaanden is het goed toeven bij Het Voske. Zodra de lente zich aandient, gaat het terras naar buiten. Ruim 120 zitplaatsen onder de karakteristieke groene Platanen die het zuidelijke deel van de Grote Markt van voldoende schaduw voorzien. Heerlijk!

foto's